Leírás

Amatőr írások elemzése, kritikák esszék.

Címkék

Friss topikok

  • kertesz100: @powerage: Nem moderáltalak ki, mert itt vagy. És érdemben is tudsz valamit mondani a dolgokról, v... (2012.04.02. 11:29) SF magozok
  • kertesz100: Ez egy régebbi írásom, ami már megjelent az sfportal.hu oldalon. Úgy érzem ennek itt is helye van. (2012.04.01. 15:51) Kései sirató

Archívum

2012.04.03. 14:45 kertesz100

ZUHANÁSJÁTÉK

Vásárhelyi Lajos

ZUHANÁSJÁTÉK

novellák

 

 

Előszó

 

A legendák szerint, a mai olvasók nem szeretik a novellás köteteket. Nem tudom, én szeretek csak röviden bele merítkezni egy történetbe. De az én véleményem itt, és most nem mérvadó. Majd az olvasó/olvasók eldöntik, hogy igazuk van-e a legendáknak.

Az itt összegyűjtött írások már megjelentek különböző fanzinokban, most furcsa is így együttlátni őket. Van valami antológia jellege. De azért talán még van időm új írásokat is elkövetni. Ha nem, akkor itt ez a „válogatás”, ami egyébként jelenleg inkább „összes”.

Mikor ezeket írtam, még olyan idők jártak, hogy az álnevek divatoztak, és lehetőleg angolok. (Pedig milyen érdekes lett volna afrikai neveket keresgélni). Ezért vannak többségben ezek a nevek, de minden név mögött ugyan az a személy van, sokszor ugyan azokkal a gondolatokkal.

Lehet, így összegyűjtve kioltják egymást, de az is lehet, talán erősítik. Ezt majd az olvasónak kell eldönteni. És azt is, hogy a novellás kötetek nem szeretése, talán csak irodalmi legenda.

Jó olvasást.

 

 

Az emberiség léte és tevékenysége

 önmagában még nem elég indok,

hogy elvessük a földön kívüli értelmes

 élet lehetőségét.

Szólj hozzá!

Címkék: Novellák


A bejegyzés trackback címe:

https://apatikus-firkasz.blog.hu/api/trackback/id/tr884361273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása